UniePlaza_Congreslocatie_Sequoia_1

Congres met hoogleraar Robert Neimeyer bij UniePlaza

Op 14 en 15 september organiseert De School voor Transitie, in samenwerking met BOOM Uitgevers, het Expertisecentrum Omgaan met verlies en publicatiebureau In de Wolken een bijzonder congres bij UniePlaza in Culemborg.

De Amerikaanse hoogleraar Robert Neimeyer geldt internationaal als dé autoriteit op het gebied van het werken met verlies, rouw en betekenisgeving bij ingrijpende veranderingen. Hij is onder meer auteur van het baanbrekende ‘Techniques of Grief Therapy’ met de nieuwste inzichten en technieken voor het begeleiden bij levenstransities.

Op 14 september is er de unieke gelegenheid om op het congres kennis te maken met Neimeyer’s inzichten, gevolgd door de mogelijkheid met hem aan het werk te gaan tijdens een masterclass op 15 september. De dagen zijn afzonderlijk van elkaar te boeken.

Meer informatie over dit congres kunt u vinden in de brochure “Professioneel begeleiden bij levenstransities”.

Leave a Comment