De tijd vliegt. En dus vliegen wij gezellig mee. Want een zaal kan nóg zo mooi zijn, een haarscherpe presentatie en een paperless flip-over zullen je evenement pas echt de professionele uitstraling geven die het verdient.

Tafels
Tafels zijn zwaar en nemen veel plaats in. Maar het komt regelmatig voor dat een klant wil beginnen met de stoelen in een kring, en later tafels wil gebruiken – of andersom. Daarom hebben we een hele ‘kudde’ inklapbare én verrijdbare vergadertafels aangeschaft. Ze kunnen bescheiden in een hoekje wachten tot ze nodig zijn. En dan staan ze in een mum van tijd op de juiste plaats en in de juiste stand. Ofwel: onze flexibele zalen worden steeds flexibeler.

Perfecte presentatie
Elke zaal heeft sinds kort een vast projectiesysteem in de vorm van een beamer aan het plafond of een  hd-tv. Met een draadloze verbinding tover je de beelden op het scherm. Geen gedoe met losse stekkers en kabels die op argeloze voeten loeren. En geen gedoe met scheve projecties. Die zijn voltooid verleden tijd.

Stakende stekkers
Maar dan moet je laptop nog aangesloten worden. Iedereen kent de frustratie van kabels die niet passen, ontbrekende verloopstekkertjes, geluid dat uit de laptop komt in plaats van uit de speaker. Kortom: stress, frustratie, tijdverlies.

Daarom geven we je duidelijke informatie over de AV-middelen. In elke zaal staat een toolkit met (onder andere) een korte uitleg over de aansluitmogelijkheden. HDMI is bij ons de standaard. Werk je met een VGA-computer? Geen nood: je kunt een adapter halen bij de receptie. Daar kun je ook diverse verloopstekkers krijgen. Nog steeds geen beeld? Huur dan een van onze presentatielaptops. Die zijn al helemaal ingesteld. Bij ons heb je hoe dan ook beeld!

Nieuwe medewerker: Flip!
Sinds kort kan je gebruik maken van de Samsung Flip, die we te leen hebben van onze AV-partner SLR. Het is een digitale flip-over en presentatiescherm in één. Ideaal als je aan het brainstormen, trainen of vergaderen bent. Na afloop van de bijeenkomst kun je de aantekeningen mailen of op een USB-stick zetten (beveiligd met een code). Denk je eens in: geen stiften die op de verkeerde momenten leeg raken en geen gesjouw met opgerolde (en vaak gescheurde) vellen papier. Beter voor je humeur én voor de bomen.

Klanten die al kennis hebben gemaakt met Flip zijn razend enthousiast. We denken dat hij een blijvertje is. En waarschijnlijk neemt hij dan ook een paar broertjes mee.

Leave a Comment