Uw Event Live streamen in
Midden Nederland

Uw event ‘hybride’ organiseren in
Midden Nederland?

Uw ‘Livestream’ evenement in goede handen

U wilt een event gaan organiseren en u wilt een groot mogelijk publiek bereiken en laten deelnemen. Nu het moment om tijdens uw bijeenkomst als bijvoorbeeld een seminar gelijktijdig een webinar in te zetten door gebruik te maken van een livestream. Hiermee bereikt u gegarandeerd een grotere doelgroep en de hele registratie is beeldmateriaal om naderhand te bekijken en te verspreiden. Zo hoeft echt niemand iets te missen van de zo waardevolle momenten van de bijeenkomst, het seminar of congres.

Dankzij livestream-mogelijkheden van YouTube, Vimeo, Facebook en Instagram zijn livestreams populairder dan ooit. De professionele livestreaming diensten zitten in de lift dankzij de technologische ontwikkelingen. Een 4G-netwerk is al voldoende vandaag de dag. Door een samenwerkingsverband met diverse partners kan UniePlaza u van dienst zijn bij het live streamen van uw event, ook als de zaal gevuld is met deelnemers en genodigden; van een live webinar tot het live streamen van een interview, een productpresentatie of een talkshow. Dat doen we met meerdere camerastandpunten. Als slot monteren wij het geheel tot een aantrekkelijke evenementvideo.

UniePlaza, congrescentrum in Midden Nederland

In ons congrescentrum vindt u alle mogelijkheden voor uw congres of evenement. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als openbaar vervoer zullen uw gasten probleemloos de weg vinden naar onze locatie. UniePlaza is gevestigd in een zogenaamd Green Built gebouw waarmee uw bijeenkomst ook nog eens een duurzame uitstraling heeft.

Samen met u kunnen we alle wensen die er zijn op het gebied van catering invullen. Maar belangrijker is dat we u werk uit handen nemen. Zo kunt u zich richten op het inhoudelijke deel van uw congres, terwijl wij ervoor zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd.

UniePlaza_Congreszaal Sequoia 2
Congreszaal Sequoia - UniePlaza
 • De grote voordelen van livestreaming
  • Onze video-experts nemen uw werk uit handen
  • Laagdrempelig
  • Vergroot uw publiek
  • Blijvende herinnering aan het event

  UniePlaza verzorgt uw livestream

  Een professionele aanpak om uw livestream te verzorgen realiseren we met partners dat wij als maatwerk kunnen aanbieden.

  Wij denken graag met u mee.

  Meer weten over de mogelijkheden van een livestream vanuit een van onze zalen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op 085-0657282 of mail mike@unieplaza.nl.

  Om vast kennis te maken met onze pakketten zie hier ons studioaanbod:

  Eenvoudig * € 400,-

  1 camera op statief gedurende 4 uur, indien nodig een studiolamp en aansluiting op het internet.

   

  Basis € 950,-

  *  plus pakket ‘Eenvoudig’ plus 2 PTZ afstand bedienbare camera’s, videomixer en geluid, 1 persoon technische ondersteuning.

   

  Compleet € 1.450,-

  *  plus pakket ‘Basis’ plus laptop en een TV scherm, 1 extra persoon

  Luxe € 1.950,-
  * plus Pakket ‘Compleet’ plus verschillende lampstatieven met LED en Flood lampen en een extra afkijkscherm.

  Tarieven voor een moderator/operator/producer extra is € 50,- per uur

  Genoemde prijzen zijn excl. reiskosten en 21% btw

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt aan het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat Unieplaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza in Culemborg?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.