Coachgesprek voeren
in Culemborg?

Coachgesprek voeren
in Culemborg?

In alle rust uw gesprek voeren

Bij UniePlaza zijn diverse comfortabele spreekkamers te huur waar u in alle rust en privacy een goed coachgesprek kunt voeren. De ruimtes zijn per uur of per dagdeel te huur en kunnen ook in de avonduren worden gehuurd. Met een lekkere kop koffie of thee erbij kunt u alle aandacht richten op het gesprek met uw client!

Geschikt voor diverse doelgroepen

Voor het voeren van een zakelijk gesprek bent u bij UniePlaza aan het goede adres. Wij hebben spreekkamers die bijvoorbeeld geschikt zijn voor coaches, trainers, psychologen en mediators. Via onze receptie kunt u uw klanten op een professionele manier namens uw bedrijf laten ontvangen.

UniePlaza_Citrus_coachkamer-095
UniePlaza Catering_Services_FairTrade-241
 • Flexibel gebruik van ruimte

  UniePlaza beschikt over diverse spreek-, vergader-, coach- en trainingsruimtes die voor elke zakelijke ontmoeting kunnen worden aangeboden. Ook kunt u bij ons gebruik maken van flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza ligt in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt dicht bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij uw bijeenkomst komen kijken. In ons bedrijfsrestaurant bieden wij diverse mogelijkheden aan voor een lekkere en gezonde lunch.

Direct een coachruimte reserveren bij UniePlaza?

Coachkamers

Onderstaand treft u een overzicht van de coachruimtes van UniePlaza.