UniePlaza werkt samen met onderstaande partners:

Fairtrade Original 200

Fair Trade Original

Een goede oorsprong van het eten vinden wij net zo belangrijk als een heerlijke smaak!  Om die reden proberen wij in onze catering zoveel mogelijk producten van Fair Trade Original te verwerken. Eerlijk eten, en waar mogelijk biologisch. Uiteraard zonder concessies te doen aan smaak of uw persoonlijke wensen. Wist u trouwens dat het hoofdkantoor van Fair Trade Original boven people@places Culemborg is gevestigd?

Wilt u meer weten over Fair Trade producten tijdens uw bijeenkomst? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

UniePlaza_Partner_metMerbij

…met M erbij | Marketing Communicatie Advies & Creatie

Als creatieve Marketing Communicatie Professional neemt Mariëlle de Bruijn (…met M erbij) – samen met het team van people@places Culemborg – u werk uit handen bij de organisatie van uw bijeenkomst.

Zij kan daarnaast creatieve uitingen maken (folders, flyers, posters etc.) die bijdragen aan de marketing & sales doelstellingen van uw evenement en/ of advies geven bij social media activiteiten. Deze combinatie van advies & uitvoering zorgt voor korte lijnen in de aanloop naar uw congres, workshop of evenement.

Wilt u verder praten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

UniePlaza_Partner_Jord Visser

Jord Visser | Fotograaf

Meestal maakt Jord foto’s van mensen, bijvoorbeeld een portret bij een interview, reclamefoto’s voor een product of dienst en ook een complete bedrijfsreportage voor in het jaarverslag. Hij werkt daarbij met een creatieve invalshoek, met oog voor bijzondere details. Het eindresultaat is een prachtige verslaglegging. Met onderscheidende, persoonlijke foto’s, die de sfeer mooi weergeven en verder reiken dan het cliché.

Wilt u verder praten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

UniePlaza_Klaas Drupsteen_logowijn&verwonderen

Klaas Drupsteen | Wijn&Verwonderen

Met Klaas Drupsteen van wijn&verwonderen in Culemborg heeft people@places Culemborg een dubbele relatie. Hij levert de wijnen die we schenken en kan uw vergadering of evenement, als u iets extra’s wilt, afsluiten met een wijnproeverij op maat. Daarnaast is hij met zijn jarenlange ervaring als presentator op radio, TV en bijeenkomsten, inzetbaar als dagvoorzitter.

Klaas is een presentator/interviewer met een snelle, flexibele, maar ook kritische geest en oprechte interesse. Hij weet mensen op hun gemak te stellen en creëert daarmee een sfeer waarin bijna alles gevraagd en gezegd kan worden.