Naast het aanbieden van congres/vergaderzalen en catering kan UniePlaza u ook op andere gebieden ondersteunen. Hieronder leest u de services die wij in ons pakket hebben. Heeft u nog andere wensen of ideeën, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee om deze samen met u te realiseren.

Eventmarketing en -organisatie

Er komt veel kijken bij de organisatie en de marketing van evenementen. UniePlaza kan dankzij jarenlange ervaring ondersteuning bieden op het gebied van organisatie, deelnemersregistratie, aankleding, invulling van het programma etc. Wij werken hierbij samen met een aantal gespecialiseerde partners. Informeert u naar onze mogelijkheden.

 

Administratieve ondersteuning

Heeft u hulp nodig voor, tijdens of na uw evenement of vergadering? UniePlaza heeft breed inzetbare medewerkers die u kunnen ondersteunen zodat u zich kunt focussen op de inhoud van uw bijeenkomst.

Transport

Wij regelen graag vervoer van u of uw gasten van en naar het station, hotel of een andere locatie. Voor korte afstanden, zoals bijvoorbeeld het centrum van Culemborg, staan 2 sportieve UniePlaza fietsen ter beschikking.

Heeft u vragen over de services van UniePlaza?