Naast het aanbieden van congres/vergader zalen en catering kan people@places Culemborg u ook op andere gebieden ondersteunen. Hieronder leest u de services die wij in ons pakket hebben. Heeft u nog andere wensen of ideeën, neem dan contact met ons op. Wij denken met u mee om deze samen met u te realiseren.

Eventmarketing en -organisatie

Er komt veel kijken bij de organisatie en de marketing van evenementen. people@places Culemborg kan dankzij jarenlange ervaring ondersteuning bieden op het gebied van organisatie, deelnemersregistratie, aankleding, invulling van het programma etc. Wij werken hierbij samen met een aantal gespecialiseerde partners. Informeert u naar onze mogelijkheden.

 

Administratieve ondersteuning

Heeft u hulp nodig voor, tijdens of na uw evenement of vergadering? people@places Culemborg heeft breed inzetbare medewerkers die u kunnen ondersteunen zodat u zich kunt focussen op de inhoud van uw bijeenkomst.

Transport

Wij regelen graag vervoer van u of uw gasten van en naar het station, hotel of een andere locatie. Voor korte afstanden, zoals bijvoorbeeld het centrum van Culemborg, staan 2 sportieve UniePlaza fietsen ter beschikking.

 

Video-opnames en/of Live Streaming

Om hele bijzondere bijeenkomsten vast te leggen op video en deze later te delen bieden wij u de gelegenheid om deze diensten van ons af te nemen. Ook een (semi) Live stream met meerdere camera’s en gemixed behoort tot de mogelijkheden.

Heeft u vragen over de services van people@places Culemborg?