Duurzaam

Het concept duurzaam bouwen is de basis voor ons vergadercentrum in Culemborg. Dit betekent bijvoorbeeld dat het energiegebruik in ons gebouw is geminimaliseerd. Er is onder andere gebruik gemaakt van ramen die warmte zo veel mogelijk weren. Hierdoor is de noodzaak tot koeling in de zomer zo klein mogelijk. Ook is er bij de bouw gebruik gemaakt van natuurlijke bouwmaterialen, waarbij de levensduur van het gebouw langer is dan de duur van de natuurlijke aangroei van deze bouwmaterialen.

Binnen het gebouw is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en veel glas, waardoor een natuurlijke overgang ontstaat van het vergadercentrum naar de omringende natuur.

MVO

UniePlaza draagt een sterke MVO visie uit. Gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer  en gehuisvest in een ‘Green Built’ gebouw. Samen met onze partner Fair Trade Original doen wij er alles aan om de catering zo duurzaam mogelijk aan te bieden. Daarnaast gebruiken wij veel heerlijke biologische streekproducten die wij betrekken van lokale leveranciers.

UniePlaza is er trots op het eco-label Green Key te mogen voeren!

Unieplaza Culemborg_1 - Green Built duurzaam gebouw
Terras UniePlaza 2 _ MVO
Zoekt u een 'green built' locatie voor uw bijeenkomst? Neem contact met ons op.