Kantoorunit huren in
Midden Nederland?

Kantoorunit huren in Midden Nederland?

Full service kantoorunits

Bij UniePlaza kunt u een volledig ingerichte kantoorruimte huren. Deze ‘full service’ units zorgen ervoor dat u meteen aan de slag kunt met werken. Naast ARBO meubilair en high speed internet heeft u onbeperkt koffie/thee/water. Ook ontvangt u uw gasten via onze receptie onder uw eigen bedrijfsnaam.

UniePlaza, de ideale kantoorlocatie in Midden Nederland

Vanwege de centrale ligging tussen Utrecht en Den Bosch is UniePlaza in Culemborg een ideale plek om kantoor te houden. Er zijn diverse ruimtes te huur, variërend van 12 m2 tot 30 m2 per kantoorunit. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw organisatie.

UniePlaza_Flexwerken_Kantoorunit_268
 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met bijna 20 verschillende soorten ruimtes en een groot bedrijfsrestaurant is UniePlaza een hotspot van business en bedrijvigheid.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza ligt in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Wij zijn in staat om u op diverse gebieden te ondersteunen en te ontzorgen. Zie ook aanvullende diensten.

Direct een kantoorunit reserveren bij UniePlaza?

Kantoorunits

Onderstaand treft u een overzicht van de kantoorunit mogelijkheden bij UniePlaza.