Training geven
in Culemborg?

Training geven in Culemborg?

Inspirerende ruimtes voor trainer en deelnemer

Een training geven en volgen is vaak een enerverende bezigheid. Het is daarom belangrijk dat de ruimte waar dit plaatsvindt ondersteunend is aan dit proces. UniePlaza heeft een aantal inspirerende trainingsruimtes die ervoor zorgen dat uw training de juiste ambiance heeft. Zodat zowel trainer als deelnemers optimaal kunnen presteren!

Mooie locatie en goede catering

In onze kleinschalige trainingslocatie treft u alle voorzieningen voor uw training aan. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als openbaar vervoer zullen uw deelnemers probleemloos de weg vinden naar onze locatie. UniePlaza is gevestigd in een zogenaamd Green Built gebouw waarmee uw bijeenkomst ook nog eens een duurzame uitstraling heeft. Op het gebied van catering hoeft u niets te kort te komen. Wij hebben een ruime keuze aan (gezonde) lunch- of diner arrangementen.

UniePlaza_Olm_Training-081
UniePlaza_Training_Olm-1
 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw training tot een succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza ligt in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze trainingslocatie ligt vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een training komen kijken.

Direct een trainingszaal reserveren bij UniePlaza?

Trainingszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de trainingsruimtes bij UniePlaza.