STUDIO4ONE

STUDIO4ONE

Uw Online Podium

Het geven van een online presentatie of een training vraagt om een andere manier van communiceren met je doelgroep. De energie die je bij een ‘live’ ontmoeting kan ervaren en beïnvloeden doordat je fysiek bij elkaar bent is vaak moeilijk online te realiseren. Non-verbale communicatie gaat verloren achter het beeldscherm en er is ook vaak afleiding door technische aspecten: het geluid komt niet goed door, je kijkt tegen de onderkin aan van je gesprekspartner, er is tegenlicht waardoor het gezicht te donker is. Tenslotte is de setting waarin de presentatie plaatsvindt niet altijd optimaal. De keukentafel of logeerkamer vormen dan een decor dat aan professionaliteit te wensen overlaat.

Herkent u zich in deze omstandigheden? Boek dan een professionele studio omgeving bij UniePlaza!
Studio4One is het concept waarin wij de mogelijkheid van een ingerichte studio aanbieden voor een online presentatie, training of teambegeleiding. In een prettige en professionele omgeving zorgt u ervoor dat de boodschap optimaal wordt overgedragen naar uw publiek.

De voordelen van Studio4One:

– Professionele studio met op afstand bedienbare PTZ camera

– Eenvoudig zelf te bedienen

– Goed beeld en geluid door studiolampen en microfoons

– Diverse camera posities in te stellen op bijvoorbeeld de persoon of een flip-over

– U kunt vrij rondlopen en de boodschap op dynamische wijze overbrengen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze studio?

Bel 085 – 065 7282 of stuur een mail naar info@unieplaza.nl

De prijs voor de huur van onze Studio4One bedraagt 175 euro per dagdeel of 300 euro per dag bij gebruik door 1 persoon. We rekenen een meerprijs van 50 euro voor gebruik door 2 personen. Ondersteuning tijdens de uitzending voor 50 euro per uur (moderator/operator).

 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat Unieplaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.