Congrescentrum in
Midden Nederland

Congres organiseren in
Midden Nederland?

Uw evenement in goede handen

Wilt u een congres of een evenement voor max 200 (30 personen corona-proof) personen organiseren om met klanten of zakelijke relaties van gedachten te wisselen? En wilt u dat uw evenement compleet verzorgd is? Bij UniePlaza kunt u ervan uitgaan dat uw evenement in de juiste ambiance plaatsvindt.

Met een grote congreszaal, diverse sub zalen, een restaurant en volledige ontzorging op elk gebied, dragen wij optimaal bij aan een succesvolle bijeenkomst.

UniePlaza, congrescentrum in Midden Nederland

In ons congrescentrum vindt u alle mogelijkheden voor uw congres of evenement. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als openbaar vervoer zullen uw gasten probleemloos de weg vinden naar onze locatie. UniePlaza is gevestigd in een zogenaamd Green Built gebouw waarmee uw bijeenkomst ook nog eens een duurzame uitstraling heeft.

Samen met u kunnen we alle wensen die er zijn op het gebied van catering invullen. Maar belangrijker is dat we u werk uit handen nemen. Zo kunt u zich richten op het inhoudelijke deel van uw congres, terwijl wij ervoor zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd.

UniePlaza_Congreszaal Sequoia 2
Congreszaal Sequoia - UniePlaza
 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt aan het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat UniePlaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.