UniePlaza: werken en ontmoeten in Midden Nederland

Of het nu gaat om een werkplek, een vergadering, een training of een groot evenement. Voor elk individu of groep biedt UniePlaza in Culemborg comfortabele ruimtes en uitstekende voorzieningen. Gelegen in een volledig ‘Green Built’ gebouw dragen wij bij aan een duurzame uitstraling van uw bijeenkomst. Vanuit ons restaurant kunnen wij al uw wensen op het gebied van catering invullen. Zodat u zich alleen maar op de inhoud van uw bijeenkomst hoeft te richten!

UniePlaza, centraal gelegen tussen Utrecht en Den Bosch, is zowel per auto als per trein zeer goed bereikbaar. De congreslocatie ligt vlak bij het station Culemborg en heeft voldoende gratis parkeergelegenheid. De diverse zalen zijn voorzien van de modernste audiovisuele apparatuur voor uw vergaderingen en presentaties. Om ongestoord te werken maakt u gebruik van onze flexwerkplekken in een open ruimte of afgesloten. Koffie, thee en razendsnel internet zijn gratis beschikbaar.
Om een goede indruk te krijgen van onze zalen, de hal en het restaurant nodigen we u uit om een kijkje te nemen via deze virtuele tour.

Ruime ervaring

Wij beschikken over een ruime ervaring op het gebied van het organiseren van vergaderingen en evenementen. Naast de vergader en congresfaciliteiten die wij aanbieden, werken wij samen met een professionele cateraar die u voorziet van diverse (lunch-)arrangementen met een hoge kwaliteit. Minder valide deelnemers vinden op hun route door onze vestiging geen enkel obstakel.

Oriënterend en vrijblijvend gesprek met een van onze medewerkers?

Ons team

Maak kennis met het team van UniePlaza.
UniePlaza_Team_Ernest Hoen-225

Ernest Hoen

Directeur
UniePlaza_Team_Wendy

Wendy Souhuwat

Hospitality medewerker

Laura Kint

Account manager