Flexwerken
in Culemborg?

Flexwerken in Culemborg

Alleen of samen aan het werk?

Of u nu in alle rust een een dag alleen wilt werken, in een gesloten setting met een collega wilt overleggen, voorafgaand aan een meeting twee uurtjes één op één met uw klant wilt zitten of voor een event nog wat mails wilt wegwerken. Bij UniePlaza in Culemborg kan dat. De flexwerk-ruimtes van UniePlaza zijn namelijk optimaal ingericht op een variatie aan werkzaamheden.

Flexplekken voor iedereen

UniePlaza beschikt over een groot aantal werkplekken die per uur, per dag maar ook per maand op basis van een abonnement gehuurd kunnen worden. Bij UniePlaza in Culemborg zit u midden in een hotspot van business en bedrijvigheid. U wordt omringd door een interessante mix van corporates, MKB-bedrijven en ZZP’ers. Stuk voor stuk bedrijvige ondernemers waarmee u kunt sparren, kunt netwerken of samenwerken: een boeiend gezelschap dat voortdurend prikkelt en stimuleert.

UniePlaza_Flexwerken_Kantoorunit_268
UniePlaza_Flexwerken_Kantoorunit-111
 • Flexibel werken en betalen

  UniePlaza biedt diverse mogelijkheden voor flexwerken: werkplekken in de open ruimte, afgesloten werkplekken maar ook full service kantoorunits. U kunt per uur, per dagdeel of per maand huren.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza ligt in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Wij zijn gelegen vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende voorzieningen

  Terwijl u zich richt op uw werkzaamheden zorgen wij voor perfecte randvoorwaarden: high speed internet, een goede kop koffie en het gebruik van een kleuren laserprinter zijn gratis. Ook is het mogelijk om een uitgebreide lunch te nuttigen in ons bedrijfsrestaurant.

Direct een flexwerkplek reserveren bij UniePlaza in Culemborg?

Flexwerkplekken

Onderstaand treft u een overzicht van de flexplekken bij UniePlaza in Culemborg.