Vergadering plannen
in Midden-Nederland?

Vergadering plannen in Culemborg?

Inspirerende vergaderruimtes

Vergaderen is niet altijd het leukste onderdeel van uw werk, maar het is wel noodzakelijk. Onze vergaderruimtes zijn smaakvol ingericht, met veel daglicht en van alle gemakken voorzien. U combineert de vergadering met een lunch, een borrel of diner die wij geheel naar uw smaak kunnen aanbieden. Bij elke vergadering is onbeperkt koffie/thee en ijswater inbegrepen. Zo wordt vergaderen een stuk leuker!

Wij kunnen uw vergadering aanbieden in een 4-uurs, 8-uurs of 12-uurs arrangement.

Perfecte locatie in Midden-Nederland

Een vergadering organiseren is niet altijd makkelijk. Het begint vaak met de locatie. UniePlaza is zeer gunstig gelegen, precies tussen Den Bosch en Utrecht in, centraal in Nederland. Goed bereikbaar met de auto, maar ook met openbaar vervoer. Wij zijn gelegen direct aan het NS station van Culemborg met frequente verbindingen naar Den Bosch en Utrecht.

Al onze ruimtes zijn voorzien van een TV scherm of een beamer en er is overal highspeed internet aanwezig. Onze vergaderruimtes variëren tussen de 21 m2 en 200 m2 zodat wij voor elke groep een geschikte ruimte kunnen aanbieden.

UniePlaza_Magnolia_vergadering2-101
UniePlaza_Cactus_vergadering-131
 • 8 comfortabele vergaderruimtes

  U heeft bij ons de keuze uit 8 vergaderruimtes, geschikt voor groepen tot 35 personen. Voor grotere groepen kunt u gebruik maken van onze congreszaal. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk. Wilt u uw vergadering vroeg in de ochtend plannen of juist ’s avonds? Onze vergaderruimtes zijn op aanvraag ook in de avonden of in het weekend te boeken.

 • Goede bereikbaarheid

  UniePlaza ligt in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt aan het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de planning van uw vergadering komen kijken.

Direct een vergaderzaal reserveren bij UniePlaza?

Vergaderzalen

Onderstaand treft u een overzicht van de vergaderzalen bij UniePlaza.