Goed bereikbaar congreslocatie in midden nederland

Congres organiseren in
Midden Nederland?

Een van de belangrijkste punten voor een goed verlopend congres is de bereikbaarheid van de locatie. Immers een goede bereikbaarheid zorgt ervoor dat mensen met een goed gevoel starten aan het congres. Net als dat een snelle terugreis zorgt voor een prettig einde. 

Daarnaast zorgt een goede bereikbaarheid ervoor dat deelnemers op tijd binnen zijn. Zodat de start van het congres niet rommelig verloopt, omdat iedereen ook echt binnen is. Om dezelfde reden is voor uzelf als organisator en eventuele sprekers, trainers en andere kopstukken een goede bereikbaarheid prettig. 

Vaak wordt aan Utrecht gedacht als stad voor een goed bereikbaar congres. Een logische keuze aangezien Utrecht centraal in het land ligt. Een nadeel bij Utrecht als congreslocatie is echter de filegevoeligheid in en om de stad zelf. Om nog maar te zwijgen over de hoge parkeertarieven. Dit levert vaak frustraties op bij deelnemers aan congressen. 

Gelukkig zijn er voldoende alternatieven voor Utrecht waar deze problemen niet spelen. Alternatieven waar misschien niet meteen aan wordt gedacht omdat de steden minder bekend zijn. Maar die wel de voordelen bieden van een centrale ligging, goede bereikbaarheid, geen files en gratis parkeren.

Een van die alternatieven is ons congrescentrum Unieplaza in Culemborg. Wij zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Unieplaza zit als locatie op 5 minuten lopen van het station van Culemborg. Hier arriveert meerdere keren per uur een trein vanuit Utrecht en Den Bosch. Vanuit Utrecht ben je zo met de trein binnen 20 minuten in Culemborg.

Voor mensen met de auto is de locatie goed bereikbaar dankzij de ligging van Culemborg langs de A2. Vanaf de snelweg zijn bezoekers binnen 10 minuten bij ons op locatie. Deelnemers kunnen vervolgens gratis parkeren voor het pand of in de garage. Hier zijn altijd voldoende gratis parkeerplekken beschikbaar. Bijkomend voordeel is dat er bij aankomst en vertrek niet direct in een file wordt gereden. Deelnemers kunnen daardoor snel vertrekken en zijn met een goed gevoel snel op weg naar huis.

Uw congres op een goed bereikbare locatie in Midden-Nederland?

Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

UniePlaza_Congreszaal Sequoia 2
Congreszaal Sequoia - UniePlaza
Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza in Culemborg?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.