Rolstoelvriendelijke Congreslocatie

Congres organiseren in
Midden Nederland?

Aan de toegankelijkheid van congreslocaties in Nederlandse kan nog wel het een en ander verbeterd worden. Uit onderzoek naar rolstoel gerelateerde problemen op het werk, blijkt dat 80 procent van de respondenten hinder ervaart van niet-aangepaste faciliteiten.

Helaas heeft nog niet elke congreslocatie de mogelijkheid om geheel te voldoen aan de wensen die horen bij een rolstoelvriendelijk congres. UniePlaza houdt juist rekening met personen die afhankelijk zijn van het gebruik van een rolstoel. Onze locatie is geheel rolstoelvriendelijk, zo zorgen we ervoor dat uw bezoeker zich op zijn of haar gemak voelt.

OVERAL REKENING MEE GEHOUDEN

Of het nou om een vergaderruimte, congresruimte of flexplek gaat, bij UniePlaza denken we mee over de behoeftes van rolstoelgebruikers. Zij hebben weinig behoefte aan stress als zij deelnemen aan een congres en zich van zaal naar zaal willen verplaatsen.  UniePlaza snapt dit volledig en houdt hier rekening mee.

Onze rolstoelvriendelijke locatie heeft de volgende kenmerken:

  • Een rolstoelvriendelijke ingang door middel van brede deuren. Ook alle andere openingen in ons gebouw zijn voorzien van brede ingangen en hiermee geschikt om alle type rolstoelen makkelijk doorgang te verlenen. Dit geldt dus ook voor elektrische rolstoelen.
  • UniePlaza beschikt over een rolstoelvriendelijk toilet. Ons toilet bestaat uit onderdelen die zorgen voor optimale toegankelijk. Denk hierbij aan een makkelijk hanteerbare wastafel, prullenbak en de beugel op de binnenzijde van de deur.
  • Een brede rolstoelvriendelijke loopbrug voor zowel mensen die moeilijk te been zijn als mensen die afhankelijk zijn van een rolstoel.
  • 1 op 1 begeleiding indien gewenst. Vind u het handig om zo nu en dan iemand in de buurt te hebben die helpt, bijvoorbeeld bij het opstaan of bij elke andere vorm van ondersteuning? Laat dit gerust weten. De medewerkers van Unieplaza staan klaar om u te helpen.
  • Aparte rustruimtes waar u even tot rust kunt komen.
  • Gelijkvloerse zalen maar ook de aanwezigheid van een lift indien nodig. Deze lift is groot genoeg om meerdere personen inclusief rolstoelgebruikers tegelijk te verplaatsen.
  • Een kleinschalige en handig opgezette congreslocatie om het overbruggen van grote afstanden te voorkomen.
UniePlaza_Congreszaal Sequoia 2
Congreszaal Sequoia - UniePlaza
Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza in Culemborg?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.