Deze week ontvingen we bij UniePlaza de 100ste Coachhuis-boeking. Sinds maart van dit jaar zijn we als franchiselocatie aangesloten bij het netwerk van Coachhuis, een overkoepelende organisatie waar bijna 5.000 coaches en andere professionals een coachruimte of spreekkamer kunnen boeken.
Coach Lineke Hardus deed de honderdste Coachhuis-boeking bij ons. Wij trakteerden haar op een fles lekkere Culemborg-wijn. Bij een kop thee hadden we een kort interview met haar.

Kun je iets vertellen over de aard van de gesprekken die je bij ons voert?

‘Als coach ben ik met name actief op het gebied van stress/burn-out en verliesverwerking. Mijn cliënten komen uit een groot deel van Nederland en ik maak daarom veel gebruik van de Coachhuis-locaties. Ik woon zelf in Nijmegen, ook daar kan ik cliënten ontvangen. Maar voor cliënten uit het Westen van Nederland is een centraal gelegen locatie natuurlijk ideaal.’

Ben je tevreden over onze locatie?

‘Grote voordelen van UniePlaza zijn de centrale ligging in Nederland en de uitstekende bereikbaarheid. Je bent hier vanaf de A2 binnen vijf minuten en parkeren is gratis. Het NS-station ligt op een steenworp afstand, dus iedere cliënt kan hier makkelijk komen.

Een ander pluspunt is de foyer met leestafels en een bemande receptie, waar de bezoeker hartelijk wordt ontvangen en eventueel iets kan drinken. De ruimtes zelf zijn erg comfortabel. Ik boek meestal de Olijf, een kleine spreekkamer met fijne fauteuils. De kamers hebben heel veel daglicht en dat is voor mij een belangrijke voorwaarde. De ruimtes zijn stijlvol ingericht. Niet te opzichtig, want dat leidt alleen maar af. En ten slotte is UniePlaza een duurzame locatie, met (onder andere) koffie en thee van bovenbuurman Fair Trade Original. Daar word ik ook erg blij van!’

Wil je als coach zelf ervaren hoe onze ruimtes zijn? Ga dan naar http://agenda.unieplaza.nl/ en reserveer een kamer!

Leave a Comment