Speciaal voor medewerkers in de evenementenbranche organiseert congres- en vergaderlocatie UniePlaza een reeks interessante masterclasses. Op 17 april zal de eerste plaatsvinden in Culemborg: de masterclass “Presenteren: de sport van beïnvloeden.”

Directeur Ernest Hoen legt uit waarom dit programma wordt aangeboden: “Als congres- en vergaderlocatie ontvangen wij regelmatig trainers en opleiders die op onze centraal gelegen locatie een training of cursus geven. Samen met één van deze partners, SOLA Academy, hebben we een programma ontwikkeld specifiek voor de doelgroep waar wij mee samenwerken: boekers, event managers en medewerkers van congresbureaus. Het resultaat is een mooi programma met relevante onderwerpen als presentatietechnieken, time management en omgaan met stress. Allemaal thema’s die aan de orde van de dag zijn als je werkzaam bent in deze branche. Het doel is om elke 2 maanden op onze locatie een masterclass aan te bieden. Een mooie gelegenheid om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling, maar natuurlijk ook goed om te netwerken!”

De masterclass wordt gratis aangeboden aan bestaande klanten van UniePlaza, en tegen kostprijs aan overige geïnteresseerden. De prijs bedraagt dan € 15 euro voor dekking van cateringkosten. Na afloop van de masterclass is er een netwerkborrel.

Wil je op de hoogte blijven van ons programma schrijf je dan in op onze nieuwsbrief:


Inschrijven voor de eerste masterclass op 17 april kan via deze link.

Leave a Comment