Protocol en gedragsregels

UniePlaza heeft maatregelen getroffen om voor haar gasten een veilige omgeving te creëren waar zij optimaal kunnen deelnemen aan hun bijeenkomst. Dit vraagt van u als gast ook medewerking aan het protocol en de gedragsregels in deze bijzondere tijden van COVID-19. De RIVM richtlijnen zijn hierin leidend.

Uitgangspunten

Veiligheid van alle gasten en medewerkers van UniePlaza staat te allen tijde voorop.

Focus van dit protocol ligt op de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. UniePlaza communiceert over deze afspraken richting haar klanten.

Hygiëne en veiligheid

-Houd tenminste 1,5 meter afstand van elkaar.
-Was of desinfecteer uw handen vaak en goed.
-Schud geen handen.
-Hoest en nies in uw elleboog.
-Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheid heeft blijft u ook thuis.
-Reis alleen als het niet anders kan met het OV en ga niet carpoolen.
-Ons keukenpersoneel draagt mondkapjes en handschoenen tijdens het voorbereiden van de lunch.
-UniePlaza kan gasten weigeren bij verkoudheid en/of griepklachten.

Gebouwen algemeen

UniePlaza heeft 3 in- en uitgangen: 1 via de parkeergarage, 1 op de begane grond en 1 op via de houten trap of loopbrug. De ingang via de loopbrug wordt tijdelijk alleen als uitgang gebruikt.

In de hal tegenover de receptie wordt gezorgd voor desinfectiemiddel voor de handen en UniePlaza ziet erop toe dat medewerkers en gasten dit gebruiken.

Er wordt 1,5 meter afstand gemarkeerd voor de receptie, de toiletten en coffee corner.

Het gebruik van de lift wordt beperkt en is alleen beschikbaar voor medewerkers en gasten met een fysieke beperking (t.a.v. traplopen). Maximaal 1 persoon in de lift.

In de panden zijn looproutes aangeven, door middel van grondstickers, om zoveel mogelijk kruisend verkeer te voorkomen. In gangzones wordt verzocht om altijd rechts aan te houden.

Alle niet- brandwerende deuren staan zo veel mogelijk open.

Alle toiletruimtes, oppervlakten in de coffee corner en onze zalen worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd dan normaal.

Voordat uw bijeenkomst start

Bij binnenkomst wordt u opgevangen door de gastheer/gastvrouw van UniePlaza. U ontvangt een plastic zak met daarin de gereinigde benodigdheden zoals afstandsbediening, stiften en veger voor whiteboard en flip-over.

Op de deur van de zaal staat de maximale capaciteit aangegeven die van toepassing is. De opstelling in de zaal staat vast, deze kan niet gewijzigd worden. In principe is dit de schoolopstelling met 1 tafel per gast.

U treft in elke zaal fles met desinfecteermiddel aan en een doos tissues en wij verzoeken u bij het betreden en het verlaten van de zaal uw handen te desinfecteren.

In de zalen is desinfecterende oppervlaktespray en een keukenrol beschikbaar en kunt eventueel de tafel na binnenkomst nogmaals desinfecteren.

Catering

U kunt via de koffie corner zelf koffie halen om deze vervolgens in de zaal te nuttigen. Wij werken tijdelijk met wegwerp bekers. Wij verzoeken u om niet onnodig lang in de algemene ruimte te blijven. U ontvang een PET fles met 500 ml water. Deze kan in de pauze gevuld worden in de koffie corner.

De lunch wordt in de vorm van lunchpakketten aangeboden. Deze worden op de aangeven tijd bezorgd in de zaal of indien gewenst kunnen deze worden klaargezet in ons restaurant. Ook hier geldt uiteraard de regel van 1,5 meter afstand.

Wanneer de bijeenkomst is beëindigd dient u de aangegeven looproute te volgen om het pand te verlaten. Houd bij het verlaten van de verschillende ruimtes 1,5 meter afstand en volg de instructies op de stickers op de vloer.