Protocol en gedragsregels

UniePlaza en people@places heeft maatregelen getroffen om voor haar gasten een veilige omgeving te creëren waar zij optimaal kunnen deelnemen aan hun bijeenkomst. Dit vraagt van u als gast ook medewerking aan het protocol en de gedragsregels in deze bijzondere tijden van COVID-19. De RIVM richtlijnen zijn hierin leidend.

Uitgangspunten

Veiligheid van alle gasten en medewerkers van UniePlaza en people@places staat te allen tijde voorop.

Focus van dit protocol ligt op de hygiëne- en veiligheidsmaatregelen. UniePlaza en people@places communiceert over deze afspraken richting haar klanten.

Hygiëne en veiligheid

-Advies is om nog steeds tenminste 1,5 meter afstand van elkaar te houden. Omdat er sprake is van versoepeling mogen we de stoelen dichter bij elkaar zetten
-Was of desinfecteer uw handen vaak en goed.
-Schud geen handen.
-Hoest en nies in uw elleboog.
-Blijf thuis bij verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius. Als een van uw huisgenoten koorts en/of benauwdheid heeft blijft u ook thuis.
-Reis alleen als het niet anders kan met het OV en ga niet carpoolen.
-Ons keukenpersoneel draagt mondkapjes en handschoenen tijdens het voorbereiden van de lunch.
-Wij kunnen gasten weigeren bij verkoudheid en/of griepklachten.

Gebouwen algemeen

UniePlaza heeft 3 in- en uitgangen: 1 via de parkeergarage, 1 op de begane grond en 1 op via de houten trap of loopbrug. De ingang via de loopbrug wordt tijdelijk alleen als uitgang gebruikt.

In de hal tegenover de receptie wordt gezorgd voor desinfectiemiddel voor de handen en UniePlaza ziet erop toe dat medewerkers en gasten dit gebruiken.

Het gebruik van de lift wordt beperkt en is alleen beschikbaar voor medewerkers en gasten met een fysieke beperking (t.a.v. traplopen). Maximaal 1 persoon in de lift.

In de panden zijn looproutes aangegeven, door middel van grondstickers, om zoveel mogelijk kruisend verkeer te voorkomen. In gangzones wordt verzocht om altijd rechts aan te houden.

Alle niet- brandwerende deuren staan zo veel mogelijk open.

Alle toiletruimtes, oppervlakten in de coffee corner en onze zalen worden vaker schoongemaakt en gedesinfecteerd dan normaal.

Voordat uw bijeenkomst start

Bij binnenkomst wordt u opgevangen door de gastheer/gastvrouw van UniePlaza en people@places.

Catering

U kunt via de koffie corner zelf koffie halen om deze vervolgens in de zaal te nuttigen. Wij verzoeken u om niet onnodig lang in de algemene ruimte te blijven.