Een groot deel van de beroepsbevolking is momenteel thuis aan het werk. De behoefte aan online communiceren is groter dan ooit. Webcams, beeldschermen en toetsenborden gaan als warme broodjes over de toonbank. Iedereen lijkt in de weer met Skype, Microsoft Teams of andere online vergaderapplicaties. Toch is het voor veel mensen niet altijd even handig om dit thuis te doen, al is het maar vanwege het in beeld komen van speelgoed, de vuile vaat of andere huiselijke zaken.

Je bent daarom van harte welkom bij ons om gebruik te maken van de ruimtes en faciliteiten. Organiseer je videoboodschap, skype, webinar en livestream bij UniePlaza in Culemborg. Wij bieden goede koffie, thee, versnaperingen en een razendsnel internet, zodat je samen met jouw team en klanten comfortabel online kunt vergaderen met de rest van Nederland of daarbuiten.

Bij UniePlaza kun je in alle rust video-conferencen met jouw team, een online seminar organiseren en/of de presentatie opnemen en deze live te streamen.
Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via 085 065 7282 of info@unieplaza.nl

Wij bewaken uiteraard de risico’s en hanteren de actuele richtlijnen van het RIVM. Wij hebben veel grote vergaderzalen waardoor de afstand van 1,5 m van elkaar makkelijk gerealiseerd kan worden. Bijeenkomst met grote groepen vinden niet plaats, en we beperken het aantal bezoekers tot maximaal 30 verdeeld over alle ruimtes.