Al ruim een maand hebben we te maken met een nieuwe realiteit waarbij een groot deel van de beroepsbevolking thuis werkt en de ontmoetingen alleen nog maar online zijn. We hebben inmiddels al redelijk onze draai gevonden in het gebruik van tools als Zoom of Microsoft Teams om samen te werken en te communiceren met collega’s of klanten.

Toch is voor veel mensen het thuiswerken verre van ideaal. De keukentafel of de zolderkamer is de nieuwe werkplek geworden die vaak gedeeld moet worden met de partner die ook gedwongen vanuit huis moet werken. En ook eventuele kinderen hebben een rustige plek nodig om hun lessen online te volgen.

UniePlaza biedt een prima alternatief voor thuiswerken: comfortabel ingerichte flexwerkplekken die per dagdeel te huur zijn. Heb je behoefte aan een rustige plek in een zakelijke omgeving? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden en kom ‘thuis’ werken bij UniePlaza!

Voordelen

* Diverse volledig ingerichte afsluitbare werkplekken

* Lekkere koffie en thee beschikbaar in onze pantry

* Razendsnel internet

* Veel ruimte zodat makkelijk afstand genomen kan worden tot elkaar

Kosten

De kosten voor een flexwerkplek bedragen €15 per dagdeel en € 25 per dag. Dit is inclusief onbeperkt koffie, thee en water. Je kunt voor € 100 een strippenkaart kopen voor 10 dagdelen of 5 dagen. Een maandabonnement onbeperkt werken kost € 325.

De eerste keer mag je gratis komen werken om te kijken of het je bevalt! Klik hier om een reservering te maken.