Een groot deel van de beroepsbevolking is momenteel thuis aan het werk. De behoefte aan online communiceren is groter dan ooit. Iedereen lijkt in de weer met Skype, MS Teams of andere online vergaderapplicaties. Toch is het voor veel mensen niet altijd even handig om dit thuis te doen, al is het maar vanwege het in beeld komen van speelgoed, de vuile vaat of andere huiselijke zaken.

Organiseer je training in onze studio!

Met name voor trainingen en opleidingen vraagt het ontbreken van een echte trainingszaal om een andere manier van werken. Als trainer wil je graag meer bewegingsruimte om de boodschap krachtiger over te dragen of een echt whiteboard of flip-over om te zaken te schetsen of noteren. Zeker in het geval er ook nog met een co-trainer of acteur gewerkt wordt. UniePlaza heeft één van haar vergaderzalen omgebouwd tot studio waar met 3 verschillende camera posities uitgezonden kan worden. Met behulp van een video-mixer kan makkelijk geswitcht worden tussen deze posities om bijvoorbeeld het beeld op een flip-over te richten of op de trainer die in gesprek is met een acteur. De trainer hoeft niet achter zijn laptop te blijven en kan op het grote 80 inch TV-scherm de groep deelnemers zien. Via een reversmicrofoon of headset wordt een goede geluidskwaliteit gewaarborgd.

We bieden deze faciliteiten tegen interessante tarieven aan bij het huren van de vergaderzaal naast onze standaard AV-middelen. Ook is het mogelijk om de hele bijeenkomst te laten begeleiden door een operator.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem contact met ons op via 085-065 7282 of info@unieplaza.nl

COVID-19 maatregelen
Wij bewaken uiteraard de risico’s en hanteren de actuele richtlijnen van het RIVM. Wij hebben veel grote vergaderzalen waardoor de afstand van 1,5 m van elkaar makkelijk gerealiseerd kan worden. Bijeenkomsten met grote groepen vinden niet plaats, en we beperken het aantal bezoekers tot maximaal 30 verdeeld over alle ruimtes.