Collega’s of klanten ontmoeten in deze tijd is een extra uitdaging: Hoe regel ik 1,5 meter afstand? Zijn de ruimtes wel goed geventileerd? Kunnen we met ons hele team veilig bij elkaar komen? UniePlaza in Culemborg is dé congres- en vergaderlocatie van Midden Nederland. Of het nu gaat om een vergadering, training, congres of tijdelijke werkplek.

De verschillende ruimtes zorgen voor de perfecte ontmoeting, ook in deze bijzondere tijd waarin corona grote invloed heeft op met name de fysieke bijeenkomsten. Klanten waarderen de locatie vanwege de ruimte die men ervaart als men binnenkomt: de entree, de centrale hal, de lobby, de koffiecorner en het restaurant zijn ruim opgezet zodat altijd 1,5 meter afstand kan worden gewaarborgd.

HYBRIDE MEETINGS
We zijn inmiddels al behoorlijk gewend aan het ontmoeten op afstand via ZOOM of andere online platformen. Toch wordt de fysieke bijeenkomst door veel mensen gemist. “Hoe mooi is het als deze twee vormen samenkomen?”, zegt Ernest Hoen van Unieplaza. “We kunnen ‘best-of-both-worlds’ combineren door een vergadering of training te organiseren met een mix van off- en online. Hoe we dat doen? Door een professionele cameraopstelling toe te voegen aan onze vergaderruimte kan een onbeperkt aantal mensen meekijken of actief deelnemen. Ook kan de bijeenkomst volledig virtueel gedaan worden door uitsluitend gebruik te maken van onze studio faciliteiten of door een webinar te organiseren.”

VRIENDELIJK EN GASTVRIJ
Organisaties kunnen terecht voor symposia en evenementen en ook op kleinere schaal is er van alles mogelijk. “Voor zzp’ers zoals coaches, adviseurs of mensen die geen volledig kantoor nodig hebben, bieden wij een professionele spreekkamer of werkplek. In alles is voorzien: een gastvrij ontvangst door onze receptioniste, heerlijke koffie tot een cateraar voor een lunch en borrel.”

MET UNIEPLAZA IN CONTACT KOMEN?
Bekijk de virtuele tour of bel met 085 – 065 7282. De medewerkers van Unieplaza nodigen u graag uit voor een kop koffie met een lokale lekkernij!

‘DE VERSCHILLENDE RUIMTES ZORGEN VOOR DE PERFECTE ONTMOETING’

WAAROM UNIEPLAZA?
Unieplaza is centraal gelegen in Nederland, goed bereikbaar op loopafstand van station Culemborg en met voldoende parkeerplek (gratis) voor de deur.
Gastvrijheid en persoonlijke aandacht zijn voor Unieplaza vanzelfsprekend. Voorafgaand aan en uiteraard tijdens uw verblijf kunt u rekenen op een professionele medewerking zodat u zich volledig kunt richten op uw bijeenkomst, vergadering of gesprek. UniePlaza heeft een (gratis) eigen parkeergarage en vindt u in de ECO-wijk EVA-Lanxmeer in Culemborg.