Hybride events in
Midden Nederland

Uw event hybride organiseren in
Midden Nederland?

Uw hybride evenement in goede handen

Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen, ook in een tijd waarin we ons moeten aanpassen.  Online en Offline gaat samen: om toch bijeen te komen met een groot aantal mensen combineren we het beste van beide werelden.

Wilt u een bijeenkomst organiseren om met klanten of zakelijke relaties van gedachten te wisselen en deelnemers de keuze geven om fysiek of online aanwezig te zijn? En wilt u hierbij technisch volledig ontzorgd worden? Dan bent u bij UniePlaza aan het juiste adres. Met professionele studio apparatuur in onze congreszaal kunt u een bijeenkomst laten plaatsvinden waarbij tot maximaal 200 personen (50 personen corona-proof live aanwezig kunnen zijn en een oneindig aantal deelnemers online.

Uw evenement wordt begeleid door een event manager en een technicus. We maken gebruik van 3 camera’s, een volledige uitrusting van licht en revers-, handheld- of tafelmicrofoons.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en beschikbaarheid van onze studio-faciliteiten voor een hybride event?

Bel 085 – 065 7282 of stuur een mail naar info@unieplaza.nl

De prijs voor een hybride event in onze studio bedraagt 1.450 euro voor de eerste 2 uur en 100 euro voor elk extra uur.

In overleg zijn er ook diverse catering mogelijkheden voor een lunch of een borrel voor de fysieke deelnemers.

 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat Unieplaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.