Video Conferencing in
Midden Nederland

Uw Video Conferentie organiseren in
Midden Nederland?

Uw Video  Conferentie in goede handen

De manier van vergaderen is voorgoed veranderd. Niet langer worden de bijeenkomsten fysiek bijgewoond, inmiddels is bewezen dat veel overlegmomenten prima via Zoom, MS Teams of een ander platform kan. Het is efficiënt, het scheelt tijd én kosten. Ook na corona zullen we de voordelen hiervan blijven inzetten.

Bij UniePlaza kan fysiek en online op een makkelijke manier gecombineerd worden. Elke vergadering die bij ons wordt geboekt kan worden aangevuld met professionele video conferencing apparatuur zodat ook deelnemers op afstand kunnen meedoen.

We maken gebruik van een high-end Logitech Rally set die eenvoudig zelf bediend kan worden. Een PTZ-camera die met afstandsbediening gericht kan worden in combinatie met uitstekende microfoons zorgen ervoor dat elke hybride vergadering probleem verloopt.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van hybride vergaderen en het gebruik van onze videoconferentie set?

Bel 085 – 065 7282 of stuur een mail naar info@unieplaza.nl

De prijs voor de huur van onze Logitech Rally set bedraagt 125 euro per dagdeel of 200 euro per dag.

UniePlaza, congrescentrum in Midden Nederland

In ons congrescentrum vindt u alle mogelijkheden voor uw congres of evenement. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid zowel met de auto als openbaar vervoer zullen uw gasten probleemloos de weg vinden naar onze locatie. UniePlaza is gevestigd in een zogenaamd Green Built gebouw waarmee uw bijeenkomst ook nog eens een duurzame uitstraling heeft.

Samen met u kunnen we alle wensen die er zijn op het gebied van catering invullen. Maar belangrijker is dat we u werk uit handen nemen. Zo kunt u zich richten op het inhoudelijke deel van uw congres, terwijl wij ervoor zorgen dat u en uw gasten in de watten worden gelegd.

Congreszaal Sequoia - UniePlaza
 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt vlak bij het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat Unieplaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.