Hoe was uw 2022? En wat zijn uw plannen om van 2023 een succes te maken? Het afgelopen jaar heeft ons een nieuwe manier van ontmoeten gebracht. In samenwerking met klanten hebben we geëxperimenteerd, fouten gemaakt en successen geboekt. Het resulteerde in nieuwe ingrediënten om ook op afstand ontmoetingen te laten plaatsvinden.
Drie klanten van UniePlaza vertellen over hun ervaringen met onze online diensten.

_______________________________

Hybride event
De Koepel Gepensioneerden besloot om de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in hybride vorm te laten plaatsvinden: Marij Verlinden ‘Alles wat vanzelfsprekend was, is ineens niet meer vanzelfsprekend. We hebben aan den lijve ondervonden hoe belangrijk contact is en welke positieve energie het geeft om elkaar te ontmoeten. Onze ledenvergaderingen en themabijeenkomsten vinden plaats bij UniePlaza. Het waren bijeenkomsten met ruim 125 bezoekers. Om het netwerken te stimuleren waren onze lunches en borrels ook altijd een belangrijk onderdeel. Hoe konden we deze ontmoeting in de huidige tijd toch voor elkaar krijgen?’

Samen met UniePlaza hebben we gekeken hoe we onze mensen toch bij elkaar konden brengen. We kwamen uit op een online (hybride) event. Hybride betekent de combinatie van online met fysiek. We besloten om 30 mensen fysiek uit te nodigen en de rest online te laten participeren. De grote congreszaal van 200 m2 bood genoeg ruimte om 1,5 m afstand aan te houden en een professionele studio opstelling te plaatsen. Met diverse camera’s en goed beeld en geluid konden we onze deelnemers in de zaal en thuis een prima alternatief voor de echte vergadering aanbieden.

UniePlaza stelde de begeleiding beschikbaar in vorm van een regisseur en ook de rol van moderator werd door hen verzorgd.
Een maatwerk oplossing werd geboden waarbij de ontvangst, catering en technische ondersteuning top verzorgd was!’

Meer over hybride events?

_______________________________

Studio4One
Hugo Groenewegen (teamcoach en organisatieadviseur) heeft bewegingsruimte nodig tijdens zijn sessies. Bij ons maakt hij gebruik van het Studio4One concept: ‘ Thuis vanachter mijn laptop is het lastig mijn klanten op professionele wijze te bedienen. Voor mijn sessies heb ik bewegingsruimte nodig en interactie met mijn groep. Ik vind het belangrijk om de deelnemers goed te zien en dat iedereen mij goed ziet. Door gebruik te maken van Studio4One heb ik een professionele camera die met mij meebeweegt. Op die manier zijn mijn sessies energieker en blijft het beeld voor de kijker rustig.

De professionaliteit van UniePlaza vind ik nu terug in de gebruiksvriendelijke apparatuur. Als ik technische ondersteuning nodig heb, dan wordt dat direct geregeld. En de kosten? Ik hoef minder kosten door te berekenen aan mijn klant en het scheelt ze reistijd. Omdat ik regelmatig sessies geef, heb ik een strippenkaart aangeschaft, waardoor ik extra korting ontvang.’

Meer over Studio4One?

_______________________________

Videoconference
Richard Kaart, voorzitter van de netwerkorganisatie BNI Mars wil dat zijn netwerkers volwaardig kunnen deelnemen aan de wekelijkse bijeenkomsten ‘Sinds Covid-19 organiseren wij onze wekelijkse bijeenkomsten via Zoom online, maar dat is te beperkt om echt met elkaar in contact te staan. Samen met UniePlaza hebben we gekeken naar de mogelijkheden om hier verandering in te brengen. Sinds december organiseren we onze bijeenkomsten met een hybride videoconferentie. De netwerkers die aanwezig mogen en kunnen zijn, verzamelen in Culemborg en de thuisblijvers zijn met deze opzet ook volwaardige deelnemers.

UniePlaza heeft geïnvesteerd in technologie en dat is terug te zien in de manier waarop zij het beeld en geluid professioneel faciliteren. Met één druk op de knop richt de camera zich bijvoorbeeld op de persoon die spreekt en als iemand vanuit huis aan het woord is, kan iedereen in de ruimte op een groot scherm meekijken en meeluisteren. Ook voor de mensen thuis is er rust, overzicht en gevoel van cohesie. Op deze manier neemt iedere netwerker volwaardig deel aan onze bijeenkomst.’

> Meer over videoconference?

_______________________________

Meer over onze mogelijkheden?
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek >> 085-065 7282 <<

Leave a Comment