UniePlaza_Nieuws_Sustain4

Sustain Coaching & Training gevestigd in UniePlaza

Vanaf 1 juli 2017 is de praktijk van Sustain Coaching & Training gevestigd in het pand van UniePlaza. Susan Theunissen (eigenaar) is erg enthousiast over deze locatie. Hier kan ze in alle rust, in een professionele, lichte omgeving aan de slag met zowel haar individuele coachees als haar deelnemers aan trainingen. ‘Iedereen voelt zich hier onmiddellijk op zijn gemak en dat is fijn om te merken!’: aldus Susan.

Sustain Coaching richt zich met zowel personal coaching als loopbaanbegeleiding op vrouwen en mannen in de leeftijd van 30 tot 55 jaar. Verschillende leeftijden, verschillende fasen en elke fase heeft zo zijn uitdagingen. Daar waar een steuntje in de rug, een nieuw inzicht of een oud patroon loslaten helpend is, kan Sustain het verschil maken. Na een aantal sessies staat de coachee vaak al weer beter voor ogen waar de winst te behalen is en zie je al weer meer enthousiasme en betrokkenheid voor en bij het dagelijks leven.

Meer informatie over Sustain Coaching & Training én wat anderen zeggen over wat de coaching bij Susan hen heeft opgeleverd op sustaincoaching.nl.