Livestreams in
Midden Nederland

Uw event ‘ONLINE’ organiseren in
Midden Nederland?

UW ONLINE PODIUM | Studio4One

Het geven van een online presentatie of een training vraagt om een andere manier van communiceren met je doelgroep. De energie die je bij een ‘live’ ontmoeting kan ervaren en beïnvloeden doordat je fysiek bij elkaar bent is vaak moeilijk online te realiseren. Non-verbale communicatie gaat verloren achter het beeldscherm en er is ook vaak afleiding door technische aspecten: het geluid komt niet goed door, je kijkt tegen de onderkin aan van je gesprekspartner, er is tegenlicht waardoor het gezicht te donker is. Tenslotte is de setting waarin de presentatie plaatsvindt niet altijd optimaal. De keukentafel of logeerkamer vormen dan een decor dat aan professionaliteit te wensen overlaat. Maar… dit kan uiteraard anders met de juiste aanpak!

> Meer over Studio4One

UW VIDEO CONFERENTIE IN GOEDE HANDEN

De manier van vergaderen is voorgoed veranderd. Niet langer worden de bijeenkomsten fysiek bijgewoond, inmiddels is bewezen dat veel overlegmomenten prima via Zoom, MS Teams of een ander platform kan. Het is efficiënt, het scheelt tijd én kosten. Ook na corona zullen we de voordelen hiervan blijven inzetten.

Bij UniePlaza kan fysiek en online op een makkelijke manier gecombineerd worden. Elke vergadering die bij ons wordt geboekt kan worden aangevuld met professionele video conferencing apparatuur zodat ook deelnemers op afstand kunnen meedoen.

> Meer over videoconferencing

UW HYBRIDE EVENEMENT IN GOEDE HANDEN

Er gaat niets boven de kracht van live ontmoetingen, ook in een tijd waarin we ons moeten aanpassen. Online en Offline gaat samen: om toch bijeen te komen met een groot aantal mensen combineren we het beste van beide werelden.

Wilt u een bijeenkomst organiseren om met klanten of zakelijke relaties van gedachten te wisselen en deelnemers de keuze geven om fysiek of online aanwezig te zijn? En wilt u hierbij technisch volledig ontzorgd worden? Dan bent u bij UniePlaza aan het juiste adres.

> Meer over Hybride Events

 • Flexibel gebruik van ruimte

  Met 1 grote zaal van 220 m2, 8 subzalen en een groot buitenterrein hebben wij alle denkbare faciliteiten in huis om uw congres tot een groot succes te maken. Ook kunt u bij ons gebruik maken van diverse flexwerkplekken en gemeubileerde kantoorunits.

 • Perfecte bereikbaarheid

  UniePlaza is een goed bereikbare congreslocatie in het midden van Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. Onze congreslocatie ligt aan het station van Culemborg, op zeer korte afstand van de A2, de A15 en de A27. U kunt bij ons gratis parkeren. Ook staat Unieplaza bekend om zijn hoge mate van rolstoelvriendelijkheid.

 • ‘Green Built’ locatie

  Het concept duurzaam bouwen is de basis van ons pand in Culemborg. Wij zijn gelegen in de eco-wijk Eva Lanxmeer en dragen ons MVO beleid met trots uit. Samen met onze partner en buurman Fair Trade Original bieden wij uitstekende én verantwoorde producten voor uw lunch, diner of borrel.

 • Uitstekende service

  Door onze kleinschaligheid zijn wij in staat om perfect in te spelen op uw specifieke wensen en voorkeuren. Bij grote evenementen is UniePlaza in zijn totaliteit beschikbaar voor uw organisatie, waardoor uw gasten een optimale beleving krijgen. Graag denken wij met u mee over alle aspecten die bij de organisatie van een evenement komen kijken.

Direct een congreszaal reserveren bij UniePlaza in Culemborg?

Congreszalen

Onderstaand treft u een overzicht van de congresmogelijkheden van UniePlaza.