BHV.NL Nieuws Unieplaza

Samenwerking BHV.NL en UniePlaza

Per 1 juli 2017 is BHV.NL de samenwerking aangegaan met UniePlaza. BHV.NL is opleider op het gebied van bedrijfshulpverlening en expert op het gebied van bedrijfsveiligheid. Naast het adviseren en ondersteunen bij de inrichting van bedrijfsveilige organisaties traint BHV.NL jaarlijks meer dan 50.000 deelnemers.  De BHV-cursussen van BHV.NL worden op meer dan 60 locaties door heel Nederland georganiseerd.

UniePlaza is een trainings-, vergader en congreslocatie in midden nederland, centraal tussen Utrecht en Den Bosch. De locatie is perfect bereikbaar per auto en per trein, het ligt aan het Centraal station van Culemborg met regelmatige verbindingen naar Utrecht en Den Bosch.  BHV.NL heeft er daarmee een nieuwe goed bereikbare locatie bij.

In het najaar van 2017 gaan de eerste basis BHV– en BHV-herhalingscursussen bij UniePlaza in Culemborg van start.

Ontdek hier welke trainingen op de locatie van UniePlaza gegeven worden.