Centennium Opleidingen kiest UniePlaza als vaste opleidingslocatie

Vanaf 1 januari 2018 is UniePlaza Culemborg één van de vaste trainingslocaties van Centennium Opleidingen.

UniePlaza is een trainings, vergader en congreslocatie in Culemborg, centraal gelegen in midden Nederland tussen Utrecht en Den Bosch. De locatie ligt naast het Centraal Station van Culemborg en is ook perfect bereikbaar per auto. De aanwezigheid van voldoende (gratis) parkeerplaatsen, een ruime keuze aan gezonde lunchgerechten in het bedrijfsrestaurant en een goede toegankelijkheid voor mindervaliden waren voor Centennium Opleidingen de belangrijkste overwegingen. UniePlaza is blij met de samenwerking met Centennium en ziet ernaar uit om de deelnemers in Culemborg te mogen ontvangen!

Ontdek hier welke trainingen op het gebied van Business Intelligence, Informatie Analyse, Data Architectuur, Data Management en Data Modellering op de locatie van UniePlaza Culemborg gegeven worden.

Leave a Comment