Sinds begin mei organiseert de Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) in plaats van de gebruikelijke bijeenkomsten een online meet & greet onder de naam Studio KCB bij UniePlaza.

Bron: Culemborgse Courant – Dit initiatief is uniek voor Rivierenland en gaat een stap verder dan een Zoomsessie met ondernemers. Er zijn per uitzending minimaal drie Culemborgse ondernemers aan het woord en een externe gast/expert (bijv. wethouder, burgemeester, accountant, VNO NCW). Ondernemers vertellen wat hen overkomt tijdens deze corona-periode, over aanpassingen, dicht moeten en nieuwe plannen. Bij de ondernemers zit er altijd één die n.a.v. corona een aanpassing heeft gedaan in de productlijn. Op 3 juni is burgemeester Gerdo van Grootheest te gast.

De informatieve uitzendingen van een half uur zijn herkenbaar voor ondernemers en worden zeer gewaardeerd. Tijdens en na de uitzending kan er met de gasten worden ge-chat om vragen te beantwoorden. Zo ontstaan er online boeiende gesprekken. De compilatie en de gehele uitzending worden op YouTube gezet, via social media gedeeld en goed bekeken.

Voor meer informatie: kijk op de site van kcbculemborg.nl 

Leave a Comment